info@armanrazavi-ihe.ac.ir 051-38451055

پیام تبریک معاون آموزشی و پژوهشی بمناسبت فرا رسیدن روز روانشناس

بسمه تعالی
باسلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه پرفضیلت رمضان  و التماس دعای مخصوص
روانشناسی دانش گسترده مطالعات روحی_ روانی و رفتار آدمی ست. این علم از آن جهت که باانسان بعنوان پیچیده‌ترین موجود کره خاکی در ارتباط است نیازمند متخصصان توانمندی است که بتوانند در حیطه مشکلات به شناسایی، همراهی و ارائه راه حل‌ها و راهکارهای مناسب برای کنترل شرایط و رفع مشکلات مراجعه کننده دست یابند. اهمیت وجود مشاوران و روانشناسان در بهبود وضعیت نابسامان انسان بدلیل گسترش روز افزون آسیبهای روانی و اجتماعی تا جایی است که در هر سال روز ۲۹ آوریل را  سازمان ملل متحد بنام روز روانشناس نامگذاری کرده است. این روز در تقویم ایران با ۹ اردیبهشت ماه مصادف شده است.
این روز بزرگ را به همه اساتید و دانشجویان عزیز رشته روانشناسی و مشاوره در دانشگاه آرمان رضوی تبریک و تهنیت عرض نموده و برای یکایک شما عزیزان در خدمت صادقانه به مردم عزیز آرزوی موفقیت میکنم.

جواد آرین منش معاون آموزشی و پژوهشی

پست های مرتبط

اکنون به خبرنامه ما بپیوندید

برای دریافت آخرین اطلاعیه ها ، اکنون ثبت نام کنید.