صفحه اصلی مدیریت و معاونت ها صندوق رفاه دانشجویی پرتال دانشجویان پرتال اساتید گروه های آموزشی گالری تصاویر درباره موسسه ارتباط با ما

• نوشته شده در تاریخ ۱۳۹۸/۰۱/۲۰

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی در مهر ماه سال ۱۳۹۸

پيرو اطلاعيه سازمان سنجش و آموزش کشور، به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري مهر ماه سال ۱۳۹۸ مي‌رساند:

• مؤسسه آموزش عالی غیردولتی – غیر انتفاعی آرمان رضوی با ویژگی ها و امتیازات زیر برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بدون آزمون و صرفا براساس سوابق تحصیلی دانشجو می پذیرد.
    الف: امتیازات ویژه مؤسسه:
    ۱- این مؤسسه ویژه خواهران بوده و از این جهت محیطی کاملا سالم، امن و اخلاقی را برای دانشجویان فراهم کرده است.
    ۲- ساختمان ویژه و استثنائی مؤسسه که با آخرین استانداردهای محیط های آموزش عالی ساخته شده و تمام کلاس ها از فن آوری های لازم آموزشی برخوردار می باشد.
    ۳- استفاده از اساتید اکثر خانم با مدارک Ph.D که عمدتا عضو هیأت علمی دانشگاه های مطرح استان هستند .
    ۴- برخورداری از خوابگاه های خود گردان زیر نظر هیأت نظارت خوابگاه های دانشگاه فردوسی.
    ۵- برخورداری از وام دانشجویی
    ۶- ارائه غذای دانشجویی در وعده نهار
    ۷- اجرای برنامه های مختلف فرهنگی، اردویی، آموزشی و پژوهشی
    ۸- ارائه تخفیف شهریه برای دانشجویان ممتاز تا ۲۰% کل شهریه
    ۹- ارائه تخفیف شهریه ثابت در اولین ترم به میزان ۴۰% در صورتی که مؤسسه در انتخابهای اول تا سوم شما باشد.
    ۱۰- ارائه تسهیلات تقسیط شهریه در طول ترم
    ۱۱- ارائه مدرک معتبر وزارت علوم تحقیقات و فن آوری با امضاء رئیس دانشگاه فردوسی
    ۱۲- ارائه مشاوره تحصیلی رایگان کلینیک مشاوره مؤسسه
    ب: کد رشته ها و ظرفیتها:
    جهت ثبت نام به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه فرمایید.