صفحه اصلی مدیریت و معاونت ها صندوق رفاه دانشجویی پرتال دانشجویان پرتال اساتید گروه های آموزشی گالری تصاویر درباره موسسه ارتباط با ما

• نوشته شده در تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۰۲

اطلاعیه ثبت نام وانتخاب واحد دانشجویان

انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از تاریخ۹۷/۱۱/۳ لغایت ۹۷/۱۱/۸ جهت ورودیهای۹۴ - ۹۵ - ۹۶ و ۹۷ طبق برنامه ذیل انجام خواهد گردید.

• تسویه حساب ترم قبل و پرداخت مبلغ شهریه ثابت ، قبل از ثبت نام الزامی می باشد .
    - چهارشنبه ۹۷/۱۱/۳ کلیه ی ورودیهای ۹۴ و ماقبل

- پنجشنبه ۹۷/۱۱/۴ کلیه ی ورودیهای ۹۵

- شنبه ۹۷/۱۱/۶ کلیه ی ورودیهای ۹۶

- یکشنبه ۹۷/۱۱/۷ کلیه ی ورودیهای ۹۷
    توجه : دانشجویانی که به هر دلیل در تاریخ مشخص شده نتوانستند انتخاب واحد کنند می توانند در روز دوشنبه ۹۷/۱۱/۸ انتخاب واحد نمایند.
    یادآوری: شروع ترم جدید(همه ورودیها و همه رشته ها) ۹۷/۱۱/۱۳ می باشد.
    تذکر مهم ۱ : اگر به موقع انتخاب واحد نمایید ,می توانید حق انتخاب اساتید و کلاس و ایام هفته را داشته باشید.در غیر این صورت با پر شدن ظرفیت کلاسها حق انتخاب را از دست خواهید داد و برنامه هفتگی تان در ایام هفته پراکنده خواهد بود.
    تذکر مهم۲: پرداخت شهریه از طریق پرتال دانشجویی به صورت الکترونیکی انجام می گردد.