صفحه اصلی مدیریت و معاونت ها صندوق رفاه دانشجویی پرتال دانشجویان پرتال اساتید گروه های آموزشی گالری تصاویر درباره موسسه ارتباط با ما

• نوشته شده در تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۰۲

برگزاری اولین جلسه کرسیهای آزاد اندیشی

اولین جلسه کرسیهای آزاد اندیشی با حضور جعی از دانشجویان و اساتید موسسه آموزش عالی آرمان رضوی روز سه شنبه اول دی ماه در سالن اجتماعات برگزار شد

• در این جلسه که اساتید ارجمند سرکار خانم دکتر بابازاده و سرکار خانم نوبخت حضور داشتند موضوع ( ارتباط دختر و پسر د دوستی آنان !) به بحث گذاشته شد و با عنایت به پرسشهایی که برای برخی دانشجویان در این حوزه وجود دارد ! دانشجویان حاضر دیدگاههای مختلف را در یک فضای دوستانه و انتقادی و البته روشنگرانه به بحث گذاشتند و سوالات خود را مطرح نمودند. در پایان با راهنمایی و سخنان روشنگرانه اساتید حاضر جلسه به پایان رسید.
    برنامه کانون کرسیهای آزاد اندیشی ، برگزاری جلسات متعدد از این نوع جلسات می باشد که شما خوبان با حضور فعال خود می توانید به رونق بیشتر آن بیافزایید.
    در پایان لینک کانال کرسیهای آزاد اندیشی را به اشتراک می گذاریم
    ( https://t.me/joinchat/Da2Su1YpYvQHaK-Y02l8RQ)
    شما می توانید با عضویت در این گروه ، از مباحث و موضوعات مطروحه مطلع شده یا موضوع و سوال خود را برای جلسلت بعد پیشنهاد کنید.
    با آرزوی موفقیت شما خوبان
    معاون فرهنگی و اجتماعی