صفحه اصلی مدیریت و معاونت ها صندوق رفاه دانشجویی پرتال دانشجویان پرتال اساتید گروه های آموزشی درباره موسسه ارتباط با ما

• نوشته شده در تاریخ ۱۳۹۷/۰۸/۰۹

جلسه هم اندیشی اساتید و مسئولان و مدیران گروه های آموزشی تشکیل شد

نشست هم اندیشی اساتید و مسئولین دانشگاه و مدیران گروه های آموزشی در روز چهارشنبه دوم آبان ماه با هدف هماهنگی برنامه های آموزشی و پژوهشی، معارفه اساتید جدید و با هدف ارتقاء سطح آموزشی و پژوهشی در محل سالن اجتماعات مؤسسه تشکیل گردید.

• در این جلسه جناب آقای افسری سرپرست محترم مؤسسه آموزش عالی آرمان رضوی ضمن اشاره به جایگاه علم و عالم به نقش نیروی انسانی در روند توسعه کشور و در رسالت آموزش عالی پرداخت و توصیه هایی را در مسیر هماهنگی اساتید یادآور گردید.
    در ادامه آقای آرین منش معاون آموزشی و پژوهشی و فناوری دانشگاه با قدرشناسی از تلاشهای اساتید و اعضای هیأت علمی به موفقیت های دانشگاه در مسیر توسعه پرداخت و تدوین و تصویب اساسنامه، چشم انداز مؤسسه در افق 20 ساله، تشکیل هیأت امنا، تشکیل هسته های پژوهشی و همچنین موفقیت دانش آموختگان دانشگاه در راهیابی به تحصیلات تکمیلی و جذب هیأت علمی و تأسیس مرکز آموزش های آزاد را از جمله اقدامات ارزشمند سال تحصیلی گذشته عنوان کرد.
    سپس مدیر آموزش جناب آقای عابدی نکاتی پیرامون وحدت رویه در منابع و ارزشیابی و همچنین تشویق دانشجویان به فعالیت های پژوهشی و شرکت در همایش ها و مسابقات علمی و ورزشی بیان کردند.
    در ادامه جلسات گروه های آموزشی با هدف هماهنگی آموزشی و سرفصل دروس و ارتقاء کیفی آموزش با حضور مدیران محترم گروه های آموزشی تشکیل گردید.