صفحه اصلی مدیریت و معاونت ها صندوق رفاه دانشجویی پرتال دانشجویان پرتال اساتید گروه های آموزشی درباره موسسه ارتباط با ما

• نوشته شده در تاریخ ۱۳۹۷/۰۷/۰۷

اطلاعیه مرحله اول وام شهریه دانشجویی

• با سلام و ادای احترام به کلیه دانشجویان خوب و ارجمند ، اطلاعیه مرحله اول وام شهریه دانشجویی در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ به شرح ذیل به اطلاع متقاضیان می رسد. ۱- میزان وام شهریه دانشجویی ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال برای هر ترم می باشد.
    ۲-برابر آیین نامه شماره ۱۳۰/۹۵۴۲ مورخه ۹۷/۰۶/۲۷ صندوق رفاه دانشجویی ، وام شهریه دانشجویان صرفا به دانشجویان مستعد کم بضاعت تعلق خواهد گرفت. ۳-دانشجویان متقاضی از تاریخ ۹۷/۰۸/۰۱ تا ۹۷/۰۹/۳۰ فرصت دارند با مراجعه به پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویی( فاز دو) ( http://bp.swf.ir/ ) نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. ۴- متقاضیان پس از ثبت نام تا ۹۷/۰۹/۳۰ فرصت دارند مدارک مورد نیاز را به سرکار خانم ابراهیمی جهت بار گذاری در سامانه وام دانشجویی تحویل دهند.
    ۵- مدارک مورد نیاز شامل: ( فرم تکمیل شده تعهد محضری با ضامن معتبر کارمند، کپی حکم کارکزینی ضامن، اسکن شناسنامه، اسکن کارت ملی، اسکن کارت دانشجویی، فرمهای تکمیل شده ۷ و ۷/۱) می باشد که هنگام مراجعه باید همراه دانشجو باشد.
    ۶- برابر آیین نامه فوق پس از ثبت تقاضا و بارگذاری اسکن مدارک در سامانه دانشجویی و تایید معاونت دانشجویی، توسط صندوق رفاه دانشجویی لیست متقاضیان به صندوق قرض الحسنه مهر ایران ارسال و دانشجویان باید با مراجعه به شعبه این صندوق در مشهد نسبت به اخذ وام اقدام و شهریه خود را نقدا پرداخت نمایند. بدیهی است مراحل تسویه حساب و باز پرداخت وام اخذ شده را برابر قوانین صندوق قرض الحسنه مهر ایران خواهد بود.

معاونت فرهنگی ، دانشجویی