صفحه اصلی مدیریت و معاونت ها صندوق رفاه پرتال دانشجویان پرتال اساتید آموزش مجازی گروه های آموزشی گالری درباره ما ارتباط با ما

• نوشته شده در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۵

سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

برگزاری آزمون بخش معارفی و رشته های حفظ از بخش آوایی و رشته های معارفی از دو بخش نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در روز دوشنبه ۱۴۰۰/۰۴/۲۸
    ثبت نام از تاریخ ۱۵ لغایت ۲۵ تیرماه

• پیرو ابلاغ آیین نامه سی و ششمین جنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان ، آزمون بخش معارفی (شامل ۷ رشته: آشنایی با احادیث اهل بیت / حفظ موضوعی قرآن کریم / آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم/ آشنایی با سیره معصومین / احکام/ پرسمان قرآنی / سبک زندگی اسلامی و ایرانی ) و رشته های حفظ از بخش آوایی (حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء / حفظ ۱۰ جزء / و حفظ ۵ جزء قرآن کریم) و رشته های معارفی از دو بخش نهج البلاغه و صحیفه سجادیه (معارف نهج البلاغه و معارف صحیفه سجادیه ) بر اساس دستور العمل اجرایی ذیل برگزار می گردد:
    لازم به ذکر است آزمون به صورت مجازی برگزار می گردد و دانشجویان فرصت دارند از تاریخ ۱۴۰۰/۴/۱۵ لغایت ۱۴۰۰/۴/۲۵ با مراجعه به نشانی الکترونیکی Quranst.pnu.ac.ir نسبت به ثبت نام و دریافت نام کاربری اقدام نمایند:
    ۱- سامانه مذکور صرفا در بازه زمانی یادشده فعال می باشد و ایجاد دسترسی در خارج از زمان مذکور غیرممکن بوده و مسئولیت عدم ثبت نام در تاریخ مذکور صرفا برعهده دانشجو می باشد.
    ۲- دانشجویان به هنگام ثبت نام در قسمت انتخاب نام استان و شهر، استان و شهر محل تحصیل خود و در قسمت انتخاب مرکز، نام وزارت علوم تحقیقات و فناوری را انتخاب نمایند.
    ۳- با توجه به برگزاری آزمون در روز دوشنبه 1400/4/28 دانشجویان می توانند از ساعت ۱۴-۸ همان روز با نام کاربری که هنگام ثبت نام دریافت کرده اند وارد سامانه شده و در آزمون مربوط به خودشان شرکت کنند. هر دانشجو صرفا حق شرکت در یک رشته را خواهدداشت.
    ۴- در این آزمون نمره منفی لحاظ می شود.